Brug supervision til at blive klogere på dig selv og andre

 

Supervision

Coaching, eller supervision som jeg ynder at kalde det, handler ofte om at komme videre som leder eller medarbejder i nogle fastlåste situationer. Det kan handle om opgaver, samarbejde, anerkendelse eller overblik - foruden alle de øvrige udfordringer ved at arbejde.

Sammen arbejder vi med at skabe en dybere erkendelse ved at se på, hvor mønstrene i dit liv indtil nu kommer fra. Ofte er alene dette medvirkende til, at vi kommer videre med en mere professionel og fri adfærd over for de mennesker, vi omgiver os med i hverdagen. Det kan også være at det giver nogle større opgør med elementer i ens liv, arbejdsmæssigt såvel som privat.

 Effektivt middel til forandring

Supervision er en effektiv katalysator for udvikling og forandring. Gennem coaching støtter jeg dig i at formulere dine mål og den ønskede forandring, hvis du ikke er helt bevidst om dem selv. Når du har fastlagt dine mål, støtter jeg dig i at nå dem. Vores coachingsamtaler kan give dig et boost til at arbejde videre med din udvikling i dagligdagen. Det er nemlig kun ved at øve dig og arbejde aktivt med dine mål, at du opnår den store forandring. Med disse samtaler som milepæle er du godt på vej.

Som du kan se andre steder på hjemmesiden, så kan jeg kombinere supervisionen med forskellige lederudviklingsforløb med et endnu større udbytte til følge.

Bestil tid til den første samtale her: https://system.easypractice.net/book/lars-kjeldsen

 

 

"Du skal turde at se på og arbejde med dig selv, fordi du alene har ansvaret for, hvordan du vælger at tackle det, du ser."