Er du klar til at skabe den forandring, der skal til?

 

Sådan foregår coachingen

Når en virksomhed bestiller et forløb hos mig enten for en eller flere ledere eller for medarbejdere eller hele virksomheden, får den en skræddersyet løsning. Inden forløbet taler vi om, hvilken forandring der skal være sket, når forløbet er slut. På den måde har vi også skabt succesparameteret for vores samarbejde.

 

Efter den indledende snak sammensætter jeg en løsning, som jeg mener, er bedst for virksomheden. Dog lader jeg processen og menneskene styre udviklingen undervejs, så forløbet hele tiden bliver så tilpasset som muligt. I oplever ingen snævre rammer og faste kasser, som organisationer og mennesker skal passe ind i.  Som en af deltagerne på et kursusforløb udtalte: "Man ved jo aldrig med dig, Lars." Og det var positivt ment.

 

Helt praktisk

Fortrolighed er en selvfølge. Alt, hvad vi taler om i forløbet, er sikret af min tavshedspligt. Det skaber en trygt rum, hvor du kan åbne dig. Det er også vigtigt, at vi kan arbejde uforstyrret, hvad enten vi mødes hos dig eller i mine lokaler i Sønderborg.


Som udgangspunkt mødes vi mindst fem gange. Det sikrer, at vi kan arbejde seriøst med den ønskede forandring. Når vi arbejder med forandring, er det ikke noget, der sker fra dag til dag. Du skal have tid til at øve dig i dine nye værktøjer, som vi tager skridt for skridt.

 

 

Jeg kommer i langt de fleste tilfælde ud i jeres virksomhed eller organisation for at danne mig et overblik over hvad I har brug for.

Derefter tager jeg stilling til om jeg har det som skal til, for at hjælpe jer.