Når medarbejdere udvikler sig, skaber de mere værdi for virksomheden

 

Medarbejderudvikling

Det er en stor del af en medarbejders trivsel på en arbejdsplads, at der er mulighed for at udvikle sig selv og sine kompetencer. Derfor er det afgørende for din virksomheds fastholdelse af værdifulde medarbejdere, at din virksomhed er et attraktivt sted at arbejde. Når medarbejderne er tilfredse med deres arbejdsplads, skaber det loyalitet, engagement og arbejdsglæde, som smitter af i hele organisationen - og ud til kunderne.

 

Når vi taler om medarbejderudvikling, har både den enkelte medarbejder og virksomheden, og dermed lederen, et ansvar. Man kan kun udvikle en medarbejder, der er villig til at udvide sine kompetencer eller omstille sig til nye arbejdsområder eller som vil give slip på gamle handle- og tankemønstre. Det er medarbejderens ansvar.

 

Dit ansvar som leder er at skabe grobund for udvikling hos medarbejderen. Det kan du gøre ved at guide medarbejderen til at udvikle sig og ved at skabe rammer, som giver plads til udvikling. I det hele taget er det dit ansvar som leder og virksomhed at udtrykke, at det er accepteret og måske endda forventet, at medarbejderne udvikler sig og udvider deres kompetenceområder.

 

 

Verdens bedste

Du kan sagtens få motiverede og engagerede medarbejdere.

De er guld værd for din virksomhed, når du giver dem plads til at blomstre.