Hvem, hvad og hvorfor 

 

Jeg er uddannet Psykoterapeut og har i de seneste 25 år dels arbejdet med udvikling af såvel lederes som medarbejderes potentiale igennem leder og medarbejderkurser, lederudviklingsforløb, coaching, supervision, workshops etc. og med samtaleterapi af både enkeltpersoner og par.

Mine kunder er både fra den private og den offentlige sektor. Jeg er som regel i en organisation over en længere årrække

Jeg har ry for at være kærligt konfronterende i mit arbejde.

Jeg arbejder altid for, at det enkelte menneske, kan finde sin sande styrke og lære at bruge den.

Rigtigt mange, såvel ledere som medarbejdere har et besvær med at acceptere og respektere deres egentlige kompetenceniveau. Det vil jeg gerne hjælpe med at frisætte for både individet og for gruppen.

Kontakt mig på tlf. 6013 2777 eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Så kan du få undersøgt, om du mener at jeg kan hjælpe dig eller jer.

 

 

Forebyggende effekt

"Lars Kjeldsen har givet mig det mest effektive værktøj til løsning af de konflikter og problemstillinger, der altid opstår i hverdagen - vel og mærke mens konflikter og problemstillinger stadig er små."

Claus Imer Sørensen, Rockwool