Udvalgte referencer – det handler om relationer

 

Jeg har været heldig at arbejde sammen med mange forskelligartede og spændende virksomheder, deres ledere og medarbejdere gennem de sidste 15 år.


Her er et udpluk af, hvad nogle af mine kunder siger om mit arbejde:

 

 

Oprigtig interesse

Jeg oplever, at Lars' grundlæggende tilgang til opgaver og organisationer er drevet af en sund og oprigtig interesse for andre menneskers velbefindende. De gange, jeg har samarbejdet med Lars, har jeg været imponeret af hans evne til konstant at holde fokus på det enkelte menneske og den proces, der er i fokus.

Lars har stor indflydelse på den måde, jeg tilgår og møder andre mennesker på, og jeg giver min varmeste anbefaling af Lars - både som coach, konsulent og som menneske!

 

Lars Thomsen, HR-konsulent, DONG Energy Power

 

Effektiv coaching

Som leder har jeg i årenes løb deltaget i mange leder og udviklingskurser og jeg har lært meget om ledelse. Alligevel er det coaching ved Lars Kjeldsen, der har givet det mest effektive værktøj til løsning af de konflikter og problemstillinger, der altid opstår i hverdagen ‒ vel og mærke mens konflikter og problemstillinger stadig er små.

Det der gør Lars Kjeldsens coaching så effektiv er primært den forståelse man får, dels overfor det enkelte menneske, men så sandelig også overfor en selv - således har jeg fået en rigtig god balance i både arbejdsliv og privatliv.

Af alle de kurser jeg har deltaget i, er det få ting som jeg har gavn af dagligt, men den viden jeg har fået af Lars Kjeldsen, bruger jeg hele tiden - både på arbejde og derhjemme.

 

Claus Imer Sørensen, Rockwool

 

Særdeles kompetent

Jeg valgte at gøre brug af coaching i forhold til mit personlige lederskab samt i forhold til problemstillinger i en personalegruppe. Valget faldt på Lars Kjeldsen, der på særdeles kompetent vis formåede at guide mig igennem nogle svære problemstillinger. Resultatet førte til, at jeg kom ud af det dødvande, jeg var havnet i og blev i stand til at foretage gode og konstruktive beslutninger samt omsætte beslutningerne til handling.

 

Mathias Rousing, institutionsleder, Sønderborg

Jeg kom til at kende Lars Kjeldsen ved en tilfældighed i september 2010 – og siden da har både jeg og mine medarbejdere været dybt taknemmelige over at kende Lars og hans meget seriøse, rolige og udbytterige undervisning/supervision.

I børnehuset Nørre Aaby har Lars Kjeldsen sat spor: Med helt enkle værktøjer og teori høres med jævne mellemrum, når en eller anden frustration med deraf følgende refleksion opstår: ”her ville Lars sige” – og ja, så bliver frustrationen lige pludselig meget lettere at håndtere.

Lars Kjeldsen formår både at være til stede i nuet (supervisonen) og i vores hverdag. På en forunderlig måde er det ”Lars Kjeldsen live”

Aase Nissen

Dagtilbudsleder

Børnehuset Nørre Aaby

 

 

Fantastiske værktøjer

Lars Kjeldsen har været en uvurderlig medspiller i perioder, hvor det har været presset og hårdt arbejdsmæssigt. Han har givet mig nogle fantastiske værktøjer og været en øjenåbner, som har gjort, at jeg lettere kan håndtere den pressede hverdag. Jeg fik lært at se problemstillinger fra flere sider, og ikke kun se indad, men også udad. Se mine egne værdier i stedet for manglen på samme. Hver gang jeg gik derfra, var det med følelsen af at være blevet klogere på mennesket - ikke bare mig selv, men også omgivelserne, og det kan vi vist alle have brug for.

 

Kirsten Krøjgaard, it-systemudvikler, NORRIQ Danmark A/S

 

 

En læges positive udvikling

Mit samarbejde med Lars Kjeldsen har været med til at give mig mod til at holde fast i de kommunikationsteknikker, som virker. Samtidigt har det hjulpet med til, at jeg hurtigere finder, hvad det er for en problemstilling, jeg står overfor, og derfor er jeg nu bedre til at finde de rigtige redskaber. Jeg bruger den læring, jeg har fået med, konstant. Jeg er ret sikker på, at jeg ville være slidt ned, hvis jeg ikke havde nogle teknikker til at hjælpe mig igennem dagligdagen.

 

Kasper Poulsen, praktiserende læge

 

 

Ledere, der har deltaget i kurset "Lederskabets Psykologi, siger efter forløbet:

 

"Dét her kan jeg bruge til noget - der er godt nok noget, jeg vil hjem og gøre anderledes nu!"

 

"En udvikling for livet, hvis man tror og tør."

 

"Kurset har givet mig en indsigt i de tænkesæt, som foregår hos andre mennesker - eller rettere jeg har lært, at jeg ikke nødvendigvis skal forstå et andet menneske, men i højere grad søge indsigt."

 

"Den anerkendende tilgang er en adfærd, som i høj grad understøtter ønsket om effektivitet og målrettethed."

Hvad enten din deltagelse på kurset Psykologisk Ledelse er et professionelt -, et personligt/privat tilvalg eller begge dele , så kan det blive en gave for livet.
 
Da jeg modtog denne gave forstod jeg ikke omfanget af den og begriber det heller ikke til fulde i nu. Det jeg har forstået er at denne gave er en jeg skal bruge fremover, som en del af min livsrejse. Jeg har på kurset ikke kun mødt og arbejdet med begreber som f.eks. anerkendelse, projektioner, skyggesider og modstand, begreber der slet ikke var mig ukendt, men nu har jeg fået mulighed for både at kunne arbejde dybere med forståelsen af begreberne og samtidig mærke arbejdet på eget sind. Denne kombination af at lære om noget, at få viden om og forståelse for, samtidig med, at jeg arbejder personligt i dybden med egne (relevante/ for tiden vigtige eller det der fylder lige nu) udfordringer, har gjort, at jeg har fået en dybde som virker langt mere værdifuldt end de oplevelser jeg har haft tidligere med lignede arbejde.
 
På en værdig, tryg og meningsfuld måde guides vi- deltagerne ind i eget arbejdsrum. Jeg ved, at jeg på et hver tidspunkt kan vælge at gøre noget andet, hvis jeg føler for det og måske netop derfor, tør jeg give mig ud på læringens tynde is.

Maria, Efterskoleforstander.

 

"Du skal turde at se på og arbejde med dig selv, fordi du alene har ansvaret for, hvordan du vælger at tackle det, du ser."

 

"Med den anerkendende tilgang vil det være muligt at finde ukendte ressourcer i organisationen!"

 

"Den anerkendende tilgang er også en gave til familielivet."

 

"Jeg har indset hvor effektfuld det er, at give andre mennesker betydning!"

 

"Jeg har gennem tiden været på mange kurser - fordi jeg skulle - som lige pludselig blev for omfangsrige. Her kom jeg fordi jeg ville - på baggrund af mine kollegaers anbefalinger - og læringen og indsigterne har været helt fantastiske!"

 

"Det banebrydende ved det her er de nye indsigter man får gennem de arbejdsmetoder og undervisningsformer, som Lars gør brug af."

 

"Hvis alle vil efterleve de 7 anerkendende principper bliver arbejdslivet meget bedre og vi vil kunne præstere meget bedre resultater!"

 

"Jeg har brugt dette forløb til at overleve fordi vi i linjeledelsen er "på" HELE tiden - der er hele tiden følelser i spil - vi står alle sammen og kigger ud over kanten - og det hænder at nogen beordrer os til at træde ud over! Så er det godt at få værktøjer til at kunne håndtere de frustrationer der opstår mellem mennesker."

 

"Jeg tror jeg har knækket den kode i dag - jeg spørger mig selv om hvor længe jeg mon kunne have overlevet det, hvis jeg ikke havde været med på Lederskabets Psykologi"

 

 

Find ud af, om du også kan få noget ud af et forløb hos mig ved at booke et gratis indledende møde på

tlf. 60 13 27 77 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Langvarige relationer

"Jeg går ind for langvarige parforhold med mine kunder. Derved kan mine kunder også stille højre krav til mig. Tillid og alliance er nøgleordene.

Lars Kjeldsen