Brug samtaleterapi til at komme i gang med at leve dit liv fuldt ud og ikke bare overleve.

 

Samtaleterapi

Har du personlige udfordringer eller har I som par brug for at få talt nogle ting igennem, så tilbyder jeg samtaleterapi på min adresse i Sønderborg samt i København (ca en gang pr måned)

 At få talt tingene igennem med en anden, uvildig person, har ofte en meget forløsende kraft.

 At høre sig selv beskrive problemerne, som kan være overvældende, samtidigt med at du får stillet nogle spørgsmål, bliver provokeret eller arbejder kropsligt, kan ændre dit syn og dit overblik på problemerne ret radikalt.

 Samtaleterapien varer 60 minutter, og vi når som regel ret langt omkring i problemerne på den tid. Vi aftaler fra gang til gang, hvad du skal have fokus på, så du kommer ind i en konstant bevægelse i det, som besværer dig på den ene eller anden måde.

 Jeg er uddannet og eksamineret Krop/Gestaltterapeut hos Institut for Gestaltanalyse for 25 år siden og har derfor meget stor erfaring i at arbejde med både det hjernen har brug for, den ballade følelserne kan give og den reaktion din krop udsætter dig selv for.

Jeg tilbyder pt. ikke parterapi. Jeg henviser til Jan Due, Odense på telefon 23 71 08 54

 Kontakt mig på telefon 60132777 eller på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. til en indledende snak om det, som bremser dig i at leve dit liv fuldt ud og i at bruge dit fulde potentiale eller bestil en tid direkte på linket ONLINEBOOKING på forsiden.

 

 

 


 

 

Andre kunder siger:

"Med den anerkendende tilgang vil det være muligt at finde ukendte ressourcer i organisationen."